D.I.Y. Henna Art

D.I.Y. Henna Art

Henna Kunst op de huid bestaat al duizenden jaren en wordt toegepast in verschillende culturen. Door gebruik te maken van de kleurende eigenschappen van de hennaplant zijn deze traditionele rituelen inmiddels uitgegroeid tot een ware kunstvorm die Fatima Oulad Thami meester is. Zij geeft wereldwijd, onder de naam Hand of Fatima, Henna Masterclasses en nu is de eer aan jou om een Hennaworkshop bij haar te volgen. 

Met een  Marokkaanse Henna spuit leer je met geduld en precisie een prachtige hennaversiering aan te brengen op je huid. Voorbeelden van verschillende traditionele patronen zijn aanwezig en kun je gebruiken als inspiratie. Met jouw fantasie geef je een eigen draai aan een ontwerp. De hennapasta waar je mee gaat tekenen bestaat uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is geheel veilig voor de huid. Tijdens de workshop krijg je genoeg tijd om een mooi henna design te ontwerpen en aan te brengen op je hand.  De henna blijft zo’n 5-10 dagen zichtbaar op de huid.  Ga je de uitdaging aan? Do it yourself Henna Art!